İl Sağlık Müdürümüz Sayın Uzm. Dr. Ali Niyazi KURTCEBE Hastanemizi Ziyaret Etti
27 Haziran 2022

İl Sağlık Müdürümüz Sayın Uzm. Dr. Ali Niyazi KURTCEBE, yönetim ekibi ile beraber Pursaklar Devlet Hastanesine ziyaret gerçekleştirdi.

Pursaklar Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Müdürümüze; Başhekimiz Doç. Dr. Doğan AKDOĞAN, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Muhammed Tahsin ÖZSOY ve İlçe Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mehmet Enes GÖKER sunulan hizmetler hakkında brifing verdi.

Ziyaret sırasında Pursaklar Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulunan İl Sağlık Müdürümüz, sağlık çalışanlarımız ile bir araya gelerek özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Müdürümüz, tedavisi gören hastalarımızı da ziyaret ederek durumları hakkında bilgi aldı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyaretinde İl Sağlık Müdürümüze; Bilkent Kamu Hastaneleri Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Eyüp SARI, Destek Başkanımız Zübeyir DEDEOĞLU, Halk Sağlığı Başkanımız Doç. Dr. Mustafa Sırrı KOTANOĞLU ve Koordinatör Başkan Yardımcımız Uzm. Dr. Oğuz SARIYILDIZ eşlik etti.

il sağlık ziyaret 4.jpg
il sağlık ziyaret 5.jpgil sağlık ziyaret 3.jpg